Kadampa Meditationscenter

Medlemskap

Som medlem får du tillgång till ett av Stockholms bredaste utbud av vägledda meditationer, meditationskurser och workshops. Du stödjer även centrets ideella ändamål – varaktig ro och lycka för alla.

Bli medlem

Välj mellan våra tre typer av medlemskap och meditera när du vill – morgon, lunch, kväll eller helg. Inga bindningstider så du får testa och avsluta ditt medlemskap när du vill.

friskvårdsbidrag

Använd ditt friskvårdsbidrag till en kurs eller ett medlemskap hos oss. Prata med din arbetsgivare eller beställ direkt genom Benify eller Actiway.

Fördelarna

Ett medlemskap ger dig bästa förutsättning att integrera meditation i din vardag.

prisvärt

Medlemskap är mycket mer prisvärt jämfört med att betala per gång. Mer meditation för pengarna helt enkelt. 

Flexibelt

Meditera när du vill, så ofta du vill. Inga krångliga anmälningar. Säga upp när du vill – ingen bindningstid.

Gott syfte

Vår vision är varaktig inre ro och lycka för alla. Som medlem stödjer du vårt ideella ändamål.

din oas i stan

Stöd centret

Kadampa Meditationscenter Stockholm är en ideell förening som drivs av volontärer och ett fåtal anställda. Allt vi gör syftar till att främja världsfred och varaktig inre ro för alla. Vi har inget vinstsyfte utan allt överskott går till den internationella tempelfonden. Din medlemsavgift hjälper alltså till att sprida meditation och buddhism i världen. Samtidigt får du stöd och vägledning i din egen inre utveckling och blir en del av en växande gemenskap med likasinnade.

Medlemskap

Frågor och svar

Efter att du har köpt ditt medlemskap dras din avgift varje månad tills du säger upp det. 

Du hittar Zoomlänkarna för våra online pass efter att du har loggat in på ditt konto: https://meditationiuppsala.se/medlemssidan/

Du kan säga upp ditt abonnemang när du vill – det finns ingen bindningstid. Du säger upp ditt abonnemang genom att logga in på ditt konto på webbsidan och där väljer du att avsluta ditt medlemskap. 

Du behöver inte anmäla dig på någon kurs som ingår i ditt medlemskap. Du har tillgång till de aktuella Zoomlänkar och om du vill vara med på plats kan du bara dyka upp. Vi har gott om med plats. 

  • Retreater på landet
  • Middag och meditation
  • Evenemang med gästlärare

Ångerrätt gäller inte på våra medlemskap, kurser eller retreater. 

Medlemssidan
Tillgång till Zoomlänkar för våra kurser

Förfrågan

Studieprogram