fbpx

en djupare upplevelse

Retreat

Vi erbjuder återkommande retreat utanför stan där du får möjlighet att komma ifrån dina vardagsbekymmer och hitta en djup ro och lycka inifrån.

Bara vara

Våra meditationsretreat på landet erbjuder en sällsynt möjlighet att komma bort från stan, ta en paus från vardagen och hitta en djup ro och lycka inifrån. Våra retreat äger rum i tystnad i Roslagens vackra natur norr om Stockholm. Här finns det gott om tid för meditation, kontemplation och att bara vara. 

Kommande retreat

meditation – kontemplation – transformation

november 2023

Retreat: En djupare glädje

Om någon skulle fråga dig: Vad gör dig lycklig på riktigt? – Vad hade du svarat? Buddha förklarade att bortom alla tillfälliga nöjen och njutningar, som bara består en kort stund, finns en djup ...
09 - 12 nov
Flera pass om dagen
Häverö (Norrtälje)
Inget evenemang hittades!

Vad kan jag förvänta mig?

Frågor och svar

Alla deltagare uppmuntras att ge kursledarens telefonnummer till närmaste anhörig. Mobiltelefoner samlas in vid retreatens början men du kan fortfarande nås via kursledaren i nödfall. 

Tystnaden hjälper oss att fokusera och skapa mer utrymme för reflektion.

Alla måltider (frukost, lunch och middag) är antingen veganska och glutenfria eller vegetariska med ett veganskt och glutenfritt alternativ.

Det beror på hur många välja dubbelrum / enkelrum, men det brukar vara runt 18-20 deltagare. 

Meditationssalen och matsalen på kursgården är stora och det är lätt att hålla avstånd. Handsprit finns tillgänglig vid matservering. Alla uppmuntras hålla avstånd till varandra och att stanna hemma vid symtom. Avbokar du retreaten på grund av sjukdom återbetalar vi hela kursavgiften. 

Boka om till en annan retreat
Om du får förhinder eller blir sjuk kan du alltid kostnadsfritt boka om till en annan retreat.

Avbokningsregler
Om du avbokar fram till 2 månader före retreaten återbetalar vi hela retreatavgiften. Avbokar du mellan 2 månader och 14 dagar innan retreaten  betalar du 50% av retreatavgiften som avbokningsavgift. 14 dagar innan retreat erbjuder vi ingen avbokning men du kan kostnadsfritt boka om till ett senare retreat. Om du har bokat om till en ny retreat så erbjuder vi ingen återbetalning även om du vill avboka den senare och det är mer än 2 månader tills retreaten börjar. Det är dock alltid möjligt att boka om till en senare retreat vid behov.

Ångerrätt
Ångerrätt gäller inte på våra kurser och retreater.

Kommande evenemang
Helgkurser & evenemang

Förfrågan

Studieprogram