fbpx

en djupare upplevelse

Retreat

Vi erbjuder återkommande retreat utanför stan där du får möjlighet att komma ifrån dina vardagsbekymmer och hitta en djup ro och lycka inifrån.

Bara vara

Våra meditationsretreat på landet erbjuder en sällsynt möjlighet att komma bort från stan, ta en paus från vardagen och hitta en djup ro och lycka inifrån. Våra retreat äger rum i tystnad i Roslagens vackra natur norr om Stockholm. Här finns det gott om tid för meditation, kontemplation och att bara vara. 

Kommande retreat

meditation – kontemplation – transformation

februari 2023
april 2023
juni 2023
Inget evenemang hittades!

Vad kan jag förvänta mig?

Frågor och svar

Alla deltagare uppmuntras att ge kursledarens telefonnummer till närmaste anhörig. Mobiltelefoner samlas in vid retreatens början men du kan fortfarande nås via kursledaren i nödfall. 

Tystnaden hjälper oss att fokusera och skapa mer utrymme för reflektion.

Alla måltider (frukost, lunch och middag) är antingen veganska och glutenfria eller vegetariska med ett veganskt och glutenfritt alternativ.

Det beror på hur många välja dubbelrum / enkelrum, men det brukar vara runt 18-20 deltagare. 

Meditationssalen och matsalen på kursgården är stora och det är lätt att hålla avstånd. Handsprit finns tillgänglig vid matservering. Alla uppmuntras hålla avstånd till varandra och att stanna hemma vid symtom. Avbokar du retreaten på grund av sjukdom återbetalar vi hela kursavgiften. 

Om du avbokar fram till 2 månader före retreaten krävs inget giltigt skäl och du betalar ingen avbokningsavgift. Avbokar du mellan 2 månader och 14 dagar innan retreaten krävs inget giltigt skäl men du betalar 50% av retreatavgiften som avbokningsavgift. Är det mindre än 14 dagar kvar till retreaten krävs ett giltigt skäl som bekräftas med ett intyg för att avboka och få tillbaka dina pengar.

Ångerrätt gäller inte på våra kurser och retreater.

Kommande evenemang
Helgkurser & evenemang

Förfrågan

Studieprogram