datum

Lördag 14 maj

tid

10:00 - 16:00

pris

450 kr

Ingår i medlemskap

Upptäck medlemskap

dela detta evenemang
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

En vän på vägen -Dorje Shugden kraftinitiering

Lördag 14 maj | 10:00 – 16:00

Våra liv kan vara fulla med svårigheter som får oss att känna oss frustrerade, stressade eller överväldigade. Genom att se dem ur ett annat perspektiv kan vi använda samma svårigheter som bränsle för vår egen inre utveckling. 

Gen Kelsang Jangdom kommer att ge en Dorje Shugden-kraftinitiering och dela med sig av praktiska metoder för att omvandla livets svårigheter till den andliga vägen. Framförallt, hur vi kan åstadkomma denna omvandling genom att förlita oss på Dorje Shugden. Dorje Shugden är en visdomsbuddha och dharmabeskyddare som skyddar oss genom att avlägsna hinder och skapa gynnsamma omständigheter för vårt andliga liv. Genom att skapa en stark koppling till Dorje Shugden  får vi en beskyddande vän som är med oss under hela vårt liv och som vägleder oss till visdom och djupa insikter tills alla våra problem slutligen upphör. 

Alla är välkomna!

lärare
Gen Kelsang Jangdom

Gen Kelsang Jangdom

Gen Kelsang Jangdom är huvudlärare på Kadampa Meditationscenter
och har tjugo års erfarenhet av meditation och buddhism. Han är djupt uppskattad för sin inspirerande och praktiska undervisning samt hans glädjefulla sätt att förmedla Buddhas djupa läror.

schema

10:00 – 11:30 | Dorje Shugden kraftinitiering 

11:30 – 12:30 | Lunch

12:30 – 14:00 | Pass 2

14:30 – 16:00 | Pass 3

pris & anmälan

pris

450 kr (ingår i Medlemskap Kadampa Standard & Plus)

BLI MEDLEM
Upptäck fördelarna med medlemskap

Förfrågan

Studieprogram