Plats

Häverö (Norrtälje)

Datum

apr 14 - 18 2022
Expired!

Tid

Flera pass om dagen

Pris

3,700.00 kr

Allt är som en dröm

I Buddhas visdomsläror förklarar han hur saker faktiskt existerar i motsats till hur de framträder.
Genom att fördjupa vår visdom förstår vi förhållandet mellan vårt sinne och vår värld och i vilken utsträckning vi skapar vår egen verklighet. Detta leder oss till en djup, bestående lycka, fri från lidande.
I denna retreat kommer vi träna i praktiska visdomsmeditationer som hjälper oss att se oss själva, andra och världen på sättet som de faktiskt existerar. Därmed kan vi lösa många av våra dagliga problem och uppleva en djupt befriande känsla av frid.
  Adress: Häverö kursgård, Göringe byväg 11, 763 94 Hallstavik   Tystnad och mobiltelefoner: Retreaten sker i tystnad från fredag morgon till måndag kl 12.00. Tystnaden hjälper oss att fokusera och skapar mer utrymme för reflektion. Vi samlar in alla mobiltelefoner vid ankomsten för att undvika distraktioner under hela retreaten. I informationsbrevet du får någon vecka innan starten finns ett telefonnummer till retreatsamordnaren, där anhöriga kan nå dig under retreaten om det behövs. Mellan meditationspassen finns tid att njuta av promenader i den rofyllda, vackra omgivningen.   Kursavgift: Kursavgiften inkluderar vegansk och glutenfri kost och logi på Häverö kursgård: Enkelrum: 4950 kr Bädd i delat tvåbäddsrum: 3700 kr Bokar du “bädd i delat tvåbäddsrum” och vill dela med en vän eller partner kan du skicka ett mejl till info@meditationiuppsala.se. Om du åker själv och har bokat “bädd i delat tvåbäddsrum” kommer du att bo med en annan retreatdeltagare av samma kön.

Pris

3,700.00 kr

Förfrågan

Studieprogram